Indonesisch buffet

De Indonesische keuken is onlosmakelijk verbonden met Nederland wij kennen allemaal de heerlijke kruidige en af en toe pittige gerechten. Hieronder vind u een mooie en complete rijsttafel. Slamat makan




 

Nasi Putih
(Witte rijst)
Bami goreng
(Indische gebakken bami)
Sajoer lodèh
(Diverse groenten in een kruidige kokossaus)
Sambal goreng telor
(Gekookte eitjes in gebakken sambal saus)
Satéh babi
(Gemarineerde stukjes varkensvlees geregen aan een stokje 2 p.p.)
Babi ketjap
(Stukjes varkensvlees gesmoord in ketjapsaus)
Boemboe bali ajam ati
(Kippenlevertjes gebakken in een hete boemboe op Balinese wijze)
Ajam roedjak
(Stukjes kip gesmoord in een kruidige kokossaus)
Daging rendang
(Transhes rundvlees gaar gestoofd in een pittige boemboe)
Gado gado
(Koude groenteschotel overgoten met pindasaus)
Atjar ketimoen biasa
(Komkommer in zoet zuur)
Atjar tjampoer
Sambal badjak
Seroendeng
Kroepoek

 

VOOR MEER INFORMATIE GA NAAR ONZE CONTACTPAGINA

Terug naar Buffetten  Kijk ook naar onze maand aanbieding