Zuid Afrikaans Buffet

Zuid Afrika een land met een rijke en bewogen historie, heel de wereld kwam ooit samen in Zuid Afrika en dit is goed terug te vinden in de keuken met Indiaase, Maleise, Engelse, Nederlandse, Arabische en Afrikaanse invloeden



Koud
Diverse broodsoorten
Vissambal

(milde sambal van pepers en gerookte makreel)
Kreeftpaté
(dip van kreeftenstaartjes en verse kruiden)
Mpumalanga salade
(salade van div. slasoorten, kruiden en gerookte zalm en forel met een kruidendressing)
Tomaat – eier en uiensalade
(frisse tomatensalade met ei en ui)
Jeanettes charkalaka
(salade van gebakken groenten met een pepertje)
Getrancheerde ossentong met mosterdsausgeserveerd met groene asperges en een pikante mayonaise


Warm
Keema seekh kebabs met blatjang
(kebab van gekruid lamsgehakt geserveerd met een pittige chutney van abrikozen en rozijnen)
Bobotie
(kruidige ovenschotel van o.a. lamsgehakt, kerrie, kurkuma, appel en amandelen)
Potjekos
(stoofschotel van o.a. kip, diverse groenten, chutney, specerije en knoflook)
Zeevruchtenpotjie
(stoofschotel van diverse zeevruchten en vis)
Geelrys
(kruidige gele rijst)
Dhal - groente curry
(curry van linzen en diverse groenten) 


 

VOOR MEER INFORMATIE GA NAAR ONZE CONTACTPAGINA

Terug naar Buffetten  Kijk ook naar onze maand aanbieding