Hollands buffet 2

Uitgebreid Hollands koud en warm buffet met o.a. zalmsalade, sate, warme beenham, stoofpotje van vis, kortom een gevarieerd buffet met voor ieder wat wils.

Lees verder ...Hollands 2

Hollands Buffet 1 & 3

Met alle bijzondere keukens vanuit de hele wereld die wij dagelijks tegenkomen zal men bijna vergeten wat voor mooie gerechten uit onze eigen land komen. Denk hierbij aan de kruidige stoofpotje met mals rundvlees en oud bruin of de huisgemaakte appelcompote en vanillepeertjes zoals alleen oma ze kon maken.

Lees verder ...Hollands 1

Italiaans  buffet

De Italiaanse keuken is een van de oudste keukens ter wereld. Velen denken bij het horen van Italiaans eten aan pizza en pasta maar er is zoveel meer, wij hebben voor u een aantal van de mooiste gerechte geselecteerd en hier horen natuurlijk ook een paar hele mooie pasta gerechten bij.

Lees verder ...Italiaans

Spaans tapas buffet

De Spaanse keuken is een van de meest weids verbreide keukens ter wereld en heeft vele traditionele keukens wereldwijd beinvloed. In 2010 gingen er zelfs stemmen op om de Spaanse keuken op Unesco's wereld erfgoed te plaatsen; wij begrijpen wel waarom.

Lees verder ...Spaans Tapas Buffet

Frans buffet

Traditionele Frans buffet met bekende en minder bekende gerechten o.a. tartaar van zalm en gerookte zalm gemarineerd in een frisse citroendressing,  Salade nicoice, Boeuf Bourguignon 

Lees verder ...Frans

Duits buffet

De Duitse keuken is in Nederland geen onbekend fenomeen, wie kent niet de populaire gerechten als: sauerkraut, bratwurst en kartoffelsalat. Hoogeboom partyservice heeft deze bekende gerechten met een aantal minder bekende maar zeer bijzondere gerechten gecombineerd tot een uiterst smaakvol buffet.

Lees verder ...Duits buffet

Orientaals buffet

Een exotisch buffet met een variatie van gerechten uit verschillende oosterse landen o.a. sushirolletjes, kroepoek en naan brood, Yakitori , Chinese mie met gamba’s, Indiaase curry, enz.

Lees verder ...Orientaals buffet

Indonesisch buffet

De Indonesische keuken is onlosmakelijk verbonden met Nederland wij kennen allemaal de heerlijke kruidige en af en toe pittige gerechten. Hieronder vind u een mooie en complete rijsttafel. Slamat makan

Lees verder ...Indonesisch buffet

Zuid Afrikaans Buffet

Zuid Afrika een land met een rijke en bewogen historie, heel de wereld kwam ooit samen in Zuid Afrika en dit is goed terug te vinden in de keuken met Indiaase, Maleise, Engelse, Nederlandse, Arabische en Afrikaanse invloeden

Lees verder ...Zuid Afrikaans

Caribisch buffet

Het caribisch gebied spreekt ons allen tot de verbeelding door haar rijke historie en invloeden van over de hele wereld is een zeer bijzondere keuken ontstaan met gerechten als: geitenvlees met papaja, cassavewortel in hete knoflooksaus, Cubaanse gehaktschotel, salade met zeevruchten.........

Lees verder ...Caribisch buffet

Mexicaans buffet

Mexicaanse gerechten zijn in ons land nog niet bijzonder populair, maar hier zal in de toekomst zeker verandering in komen. Hieronder ziet u variatie van gerechten waarbij het lezen op zich al een feestje is en daar doet de smaak zeker niet voor onder!
 

Lees verder ...Mexicaans buffet

Argentijns buffet

Argentinië is een prachtig land en is behalve bekend om voetbal, gauchos, pampas en Maxima ook bekend om een verrassende en veelzijdige keuken. Wij hebben een mooie combinatie van gerechten bij elkaar verzameld in het onderstaande buffet.
 

Lees verder ...Argentijns buffet

Meer artikelen...

  1. Maandaanbieding